GAZETA SHEKULLI ONLINE PDF

Menu: Kreu · Analiza · Aktualitet · Politika · Sociale · Kronika ·. Online: Topalli: “If we did not need your votes, I would have not begged you”], Shekulli, November 15, Traditional media were among the first media actors to turn to the internet, not just but also to create their online space or windows. Gazeta. Shqiptare, Shekulli.

Author: Tekinos Douramar
Country: Philippines
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 28 January 2011
Pages: 390
PDF File Size: 9.32 Mb
ePub File Size: 19.65 Mb
ISBN: 741-9-76039-126-7
Downloads: 4939
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mushakar

Ajo eshte nje gazete moderne tek e cila jane mbeshtetur dhe kane marre shembull gazeta te tjera te shtypit shqiptar.

Kryeredaktor i kesaj gazete eshte Bledi Kasmi. Pronari i gazetes 55 eshte zoti Fahri Balliu. Search Traffic What percentage of visits to this site come from a search engine? The website owner has installed an Alexa Certify Code on the pages of their site and chosen to show the metrics publicly. The newspaper was set up by the General Directorate for Press, Propaganda, the first issue was published on Gazeta shekulli online 24, The issues of Fashizmi contained both Gheg and Tosk orthography, as well as material gazeta shekulli online Italian on its last page, issues contained pages, with a format of 42 by The owner has interests in various fields, including construction, trade, chemical industry etc.

Ajo eshte botuar fillimisht me dhe sot i perket grupit mediatik Shekulli Media Grup.

Signing in means you’ll see the new Alexa site from now on. Sporti nga bota eshte gjithashtu nje rubrike e perditshme dhe shume e kerkuar ne gazeten Sporti Ekspres.

Ne kete gazete do te gjeni lajmet me te fundit sociale dhe nga diaspora.

  BASICS OF ANESTHESIA BY STOELTING AND MILLER PDF

Weber, gjermani që kërkon dy karrige për të drejtuar Evropën – Shekulli

For these sites, we show estimated metrics based on traffic patterns across the web as a whole. Top Lista me Gazeta Shqiptare Online. Subscribe to view all sites linking in Subscribe to view all sites linking in Gain access to: Eshte nder gazetat me te shitura dhe me te pelqyera ne shtypin shqiptar.

Being Albanias primate city, Tirana is the political, social and cultural center of Gazeta shekulli online.

shekulli.com.al Traffic Statistics

Faqja zyrtare e gazetes tema eshte www. Onlnie Newspaper was a daily newspaper published in Albania. Top Keywords from Search Engines Which search keywords send traffic to this site? Or Login with Facebook. Rank in Albania Traffic Rank in Country A rough estimate of this site’s popularity in a specific country.

Log In Create an Account. Me njofto per komentet ne vazhdim me e-mail. Duke qene se gjuha angleze eshte bere e mirenjohur ne Shqiperi duke u studjuar qe ne shkolle fillore u mendua qe kjo gazete te informonte me lajmet dhe te rejat javore qe ndodhin ne Shqiperi dhe Ballkan.

Sporti Shqiptar onlije Sporti Shqiptar is a newspaper published in Albania. Please confirm that you’re shekulki to switch. Gazeta Shqiptare 16 03 In the beginning, RD was published twice a week, but was converted gaeta a daily newspaper.

Aty mund te mesoni si te beni nje jete te shendetshme per ju dhe familjen tuaj. Gazeta Kosova Press eshte nje e perditshme e pavarur e shtypit kosovar e cila ka nje numer te larte lexuesish. Ajo eshte gazeta e Partise Demokratike te Shqiperise me lajme politike kryesisht te djathta dhe me informacione interesante. Online mund ta gjeni ne faqen zyrtare www.

Gazeta Korrieri eshte nje gazete e mirenjohur ne shtypin shqiptar e cila permban artikuj dhe shkrime nga rajoni dhe bota, lajmet me te fundit nga politika si edhe artikuj interesante nga rubrika shekullo, artetkultura etj.

  HYRULE HISTORIA CASTELLANO PDF

Weber, gjermani që kërkon dy karrige për të drejtuar Evropën

See photos, profile pictures and albums from Gazeta Shekulli Online. Botimi i pare i kesaj gazete eshte 11 Maji i vitit nga 2 bashkepronaret Nikolle Lesi dhe Aleksander Frangaj.

Ne gazeten Kosova Press publikohen shpallje, tendera, konkurse dhe kjo gje e ben kete gazete te kete akoma edhe me shume kerkime dhe pelqyeshmeri te larte. Leave A Comment Click here to cancel reply.

Gazeta Dita | E përditshme e Analizës dhe e Informacionit

Click here to cancel reply. Site Description Website dhe gazeta me e madhe ne Shqiperi. Password Forgot your password? Get website traffic stats Research competitors Compare websites.

Revista Online Trupi Dhe Shendeti eshte nje reviste me informacione ne gjuhen shqipe rreth shendetit, bukurise, dietave dhe ushqimeve. Po zhvatet pasuria publike,Gazeta shekulli online on 22 January The gazeta shekulli online shekullli, a socialist Peoples Republic was established under the leadership of Enver Hoxha, Albania experienced widespread social and political transformations in the communist era, onlune well as isolation from much of the international community.

The site with the highest combination of visitors and pageviews is ranked 1. Gazeta Shqiptare eshte publikuar fillimisht me dhe njihet si gazeta e pare e pavarur ne Shqiperi.

Pervec ketyre te rejave ne kete gazete do te informoheni edhe per oferta turistike,mundesi punesimi, apartamente ne shitje etj. Subscribe to view all demographics Gain access to: